Priprava na smučanje – TRO SKLOPNI trening

Pred vami je TROSKLOPNI trening, ki je kot nalašč primeren za vse, ki si želite okrepiti vaše telo. TROSKLOPNI trening  sem sestavil za potrebe smučarjev, vendar so primerni tudi za ostale športne zvrsti (kolesarjenje, tek, hoja v hrib). Močne noge, trup, roke in ritne mišice so osnova vsake športne aktivnosti. Naštete dele telesa v video vsebinah tudi krepimo.

  • V video vsebinah vam nazorno prikažem pravilno izvedbo vseh vaj, pri čemer sem še posebej pozoren, da je trening varen in učinkovit.
  • Močne noge, trup, roke in ritne mišice so osnova vsake športne aktivnosti. Naštete dele telesa v video vsebinah tudi krepimo!
  • Treningi vam ponujajo učinkovitost, raznolikost. Z njihovo redno izvedbo boste tudi napredovali.
  • Ker vas vseskozi ob izvajanju vaj z občutkom motiviram, da ne boste prehitro odnehali!

TROSKLOPNI

Prijavi se na brezplačen 60 minutni trening z menoj:

[column type=”one-half” last=”true” fade=”true” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

Error: Contact form not found.

[/column]
Svetujem, da pri tedenski izvedbi treningov ne prehitevate in z vadbo pričnete postopoma. Bolj pomembna je kvaliteta kot kvantiteta. Treninge lahko izvajate 1x, 2x ali 3x tedensko. Poskrbite, da boste med treningom poskrbeli za dobro hidracijo organizma, kar pitje navadne vode normalno zadostuje.

Želim si, da vam bodo video vsebine koristile in da boste z njihovo pomočjo naredili še kakšen korak dlje v smeri boljše fizične pripravljenosti in obenem prejeli obilo uporabnih informacij, ki jih potrebujete za varen napredek v vaši športni aktivnosti.

Če vam je bil TROSKLOPNI trening všeč, vas vabim, da z menoj naredite še HIIT trening oz. KROŽNI trening.

V kolikor bi si želeli trenirati z menoj, vas vabim, da mi pišete na gasper.predanic@gmail.com oz. me poiščete na FB profilu GasperPredanicGP.