Tekaške storitve

Se želite pripraviti na tekaško preizkušnjo? 5 km, 20 km ali celo na maraton? Bi radi začeli teči, pa odlašate s prvim korakom? Si želite teči pravilno in zvišati učinkovitost, pa ne veste kako? Vas pestijo različne poškodbe oz. vam bolečine v kolenih, kolkih, stopalih ali hrbtu preprečujejo, da bi (sproščeno) tekli?

Pošljite povpraševanje

Učenje teka je moja strast. 10 letno treniranje atletike mi je ponudilo znanje in izkušnje, s katerimi sem v zadnjih 12 letih pomagal več kot tisoč tekačem, tekačicam in vrhunskim športnikom pri napredku v tehniki teka. Številni tekaški seminarji in individualne tekaške delavnice, ki jih izvajam širom Slovenije, so postali sinonim za kakovostna zbirko znanj o učinkoviti in varni tehniki teka.

Sistem učenja teka, ki sem ga razvil tudi s pomočjo bogatega atletskega znanja, prinaša tekačem dobre rezultate. Z njegovo pomočjo se hitro naučijo pomena razumevanja centra oz. središča centra telesa, iz kjer se tekaški koraki izvajajo.

Sistem tekača nauči uporabe zadnje verige mišic, ki je, kadar govorimo o tekaškem napredku, hitrosti in učinkovitosti, ključna. Tekača seznanim s pomembnimi gibalno fizikalnimi zakonitostmi atletskega gibanja in mu pomagam do napredka na tem področju.

Če si želite naučiti pravilno teči, izboljšati svoj tekaški rezultat, imeti manj poškodb in še bolj uživati v teku, vas vabim k ogledu moje ponudbe različnih tekaških storitev.

Pet korakov do popolnega koraka

Sistem učenja sem razdelil na 5 korakov, ki so ključni pri učenju tekaškega koraka.

  1. Postavitev telesa za tek
  2. Naklon telesa
  3. Amortizacija / blaženje
  4. Učenje uporabe zadnje verige mišic
  5. 1 + 2 = TEK

Pošljite povpraševanje

    Poveživa se