Osebni treningi

Odločitev za delo na sebi je odločitev, ki se vedno obrestuje. Boljše zdravje, delovanje telesa je temelj v katerega je potrebno vlagati. Konsistentnost šteje in zaupajte ji.

Pošljite povpraševanje

Sodelovati s trenerjem ni luksuz, temveč postaja čedalje bolj pomembna aktivnost, ki se gradi na zaupanju in uspešnem sodelovanju.

Takšno sodelovanje prinaša številne koristi za vadečega, ki si želi delati na sebi.

Moja naloga je, da vas vodim v smeri vaših želja. Vaša naloga je, da se odločite in preidete iz miselnosti »NE DA SE«, v miselnost ZMOREM in ŽELIM.

Osebni treningi so namenjeni vsem, ki si želite imeti več moči, boljšo kondicijo in predvsem boljše delovanje telesa. S treningi se bova osredotočila na gradnjo mišic celotnega telesa.

Mišice, ki postajajo močnejše, našemu telesu služijo na vseh področjih v življenju. S predanostjo, ki ga vlagam v pripravo in izvedbo treningov, boste okrepili mišice nog, trupa, ramenskega obroča, rok in obenem nadgradili kondicijo.

Razumem, da živimo v svetu hitrosti, pomankanja časa, številnih navidezno nujnih opravkov. A naj vas to ne zavede. Najbolj pomembna oseba, ki se mora dobro počutiti v svoji koži ste Vi! In čas, ki ga vlagate v svoje zdravje in dobro počutje je najbolj vreden čas.

Kaj vse izvajamo na treningih?

  1. Trening za izvedbo moči z lastno težo in z utežmi
  2. Treningi za boljšo kontrolo, stabilnost in mobilnost telesa
  3. Treningi za izboljšanje kondicije
  4. Treningi namenjeni regeneraciji

Kakšne rezultate lahko pričakujete, če boste dovolj vztrajni?

  1. Gradnja mišic celega telesa
  2. Boljše spanje
  3. Večja stopnja dnevne energije
  4. Boljše dihalne navade

Kako potekajo treningi?

Treningi, ki trajajo od 60-75min potekajo na način individualnega vodenje oz. treningov v paru (v kolikor si želite trenirati v paru). Pričnemo z ogrevanjem, nadaljujemo z izvedbo treninga moči in zaključimo še s kondicijskim delom.

Kje potekajo treningi?

Treningi potekajo tekom celega leta na prostem. Sneg, mraz, megla, dež, sonce, veter niso ovira za treninge. Glavna ovira za treninge je naše prepričanje, da potrebujemo vedno najbolj idealne pogoje za trening. Ko se človek odloči delati na sebi, potem je vreme samo vreme in ga ne ovira razmišljanje, je mrzlo, piha, ni sonca, dežuje. Kajti tudi s takšnim načinom se v svetu, kjer neprestano živimo v coni udobja odločitev za delo na sebi zelo obrestuje. Ker postajamo mentalno močnejši in trdnejši.

Kako začeti?

Če vas zanimajo osebni treningi ali potrebujete dodatne informacije, mi lahko pišete oz. se prijavite preko kontaktnega obrazca ali pa me pokličete na 041 874 616.
Pošljite povpraševanje

    Poveživa se