Priprava na smučanje – HIIT trening

Pred vami je HIIT trening, ki je kot nalašč primeren za vse, ki si želite okrepiti vaše telo.  HIIT trening  sem v prvi vrsti sestavil za potrebe smučarjev, vendar so primerni tudi za ostale športne zvrsti (kolesarjenje, tek, hoja v hrib). Močne noge, trup, roke in ritne mišice so osnova vsake športne aktivnosti. Naštete dele telesa v video vsebinah tudi krepimo.

  • V video vsebinah vam nazorno prikažem pravilno izvedbo vseh vaj, pri čemer sem še posebej pozoren, da je trening varen in učinkovit.
  • Močne noge, trup, roke in ritne mišice so osnova vsake športne aktivnosti. Naštete dele telesa v video vsebinah tudi krepimo!
  • Treningi vam ponujajo učinkovitost, raznolikost. Z njihovo redno izvedbo boste tudi napredovali.
  • Ker vas vseskozi ob izvajanju vaj z občutkom motiviram, da ne boste prehitro odnehali!

HIT TRENING

Prijavi se na brezplačen 60 minutni trening z menoj:

[column type=”one-half” last=”true” fade=”true” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

Error: Contact form not found.

[/column]

HIIT trening je sestavljen iz uvodnega – ogrevalnega del, glavnega dela treninga in zaključnega dela namenjenega ohlajevanju. V video vsebinah vam nazorno prikažem pravilno izvedbo vseh vaj, ki sestavljajo trening pri čemer sem še posebej pozoren, da je trening varen in učinkovit.

Svetujem vam, da pri tedenski izvedbi treningov ne prehitevate in z vadbo pričnete postopoma. Bolj pomembna je kvaliteta kot kvantiteta. Treninge lahko izvajate 1x, 2x ali 3x tedensko. Pri vsakem treningu bodite pozorni na njegovo varno izvedbo. Prav tako poskrbite, da boste med treningom poskrbeli za dobro hidracijo organizma, zato bo voda več kot primerna.

Če ti je bil HIT trening všeč, te vabim, da z menoj narediš še KROŽNI trening, ki se nahaja TUKAJ!

Želim si, da vam bodo video vsebine koristile in da boste z njihovo pomočjo naredili še kakšen korak dlje v smeri boljše fizične pripravljenosti in obenem prejeli obilo uporabnih informacij, ki jih potrebujete za varen napredek v vaši športni aktivnosti.

V kolikor bi si želeli trenirati z menoj, vas vabim, da mi pišete na gasper.predanic@gmail.com oz. me poiščete na FB profilu GasperPredanicGP.