Priprava na smučanje – krožni trening

Krožni trening je sestavljen iz 6-ih vaj. Vsako od vaj izvajamo 40s z vmesnim 20s počitkom. Cilj izvedbe celotnega krožnega treninga je, da izvedemo 3 kroge vseh vaj.  Med krogi imamo 1 minutni počitek. Glede na vašo trenutno fizično pripravljenost pa lahko počitek med vajami podaljšate. S krožnim treningom boste okrepili glavne mišične skupine, ki jih tako pri smučanju kot pri ostalih športnih aktivnostmi potrebujemo. Krožni trening je idealna izbira treninga, s katerim boste poskrbeli za izboljšanje fizične oz. telesne pripravljenosti. Saj je trening dinamičen, raznolik in hkrati zabaven. 

  • V video vsebinah vam nazorno prikažem pravilno izvedbo vseh vaj, pri čemer sem še posebej pozoren, da je trening varen in učinkovit.
  • Močne noge, trup, roke in ritne mišice so osnova vsake športne aktivnosti. Naštete dele telesa v video vsebinah tudi krepimo!
  • Treningi vam ponujajo učinkovitost, raznolikost. Z njihovo redno izvedbo boste tudi napredovali.
  • Ker vas vseskozi ob izvajanju vaj z občutkom motiviram, da ne boste prehitro odnehali!

KROŽNI TRENING 

Prijavi se na brezplačen 60 minutni trening z menoj:

[column type=”one-half” last=”true” fade=”true” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

Error: Contact form not found.

[/column]

Svetujem vam, da pri tedenski izvedbi treningov ne prehitevate in z vadbo pričnete postopoma. Bolj pomembna je kvaliteta kot kvantiteta. Treninge lahko izvajate 1x, 2x ali 3x tedensko. Poskrbite, da boste med treningom poskrbeli za dobro hidracijo organizma, kar pitje navadne vode normalno zadostuje.

Želim si, da vam bodo video vsebine koristile in da boste z njihovo pomočjo naredili še kakšen korak dlje v smeri boljše fizične pripravljenosti in obenem prejeli obilo uporabnih informacij, ki jih potrebujete za varen napredek v vaši športni aktivnosti.

Če ti je bil KROŽNI trening všeč, te vabim, da z menoj narediš še HIIT trening, ki se nahaja TUKAJ!

V kolikor bi si želeli trenirati z menoj, vas vabim, da mi pišete na gasper.predanic@gmail.com oz. me poiščete na FB profilu GasperPredanicGP.