Sporočilo, kaj pomeni biti IN ?

Imeti vse najboljše, biti vedno nasmejan, v stilu novih trendov, po možnosti s six packi na trebuhu in z melono ali pa še bolje lubenico, tam zadaj na sredini tvojega telesa.

Dejmo se imeti fajn. Dejmo izgledati res the best. Sej veš, na zunaj naj se sveti, saj notranjosti itak nihče ne vidi.

Znam gledati z odprtimi očmi in vidim tako belo, kot črno. V obeh barvah znam videti resnico in še bolje, znam videti lepoto. Lepota ni enostranska, niti ni dvostranska, temveč samo je.

Občutki, ki se zgodijo, ko same sebe prepričujemo, da smo nekaj povsem drugega, kot to, kar kažemo na ven so drugačni od občutkov, ko same sebe sprejmemo in si s tem pokažemo, da se imamo radi.

Radosten človek pa velikokrat ne rabi potrditve okolice in še bolje potrditve vsega umetnega kar natlači nase samo zato, da ga vidi okolica, kot res super kul.

Sprašujem se, kje so meje, do katerih bo potrebno iti ,da pridemo do spoznanja, da smo takšni kot smo res lahko najboljši? Najboljše stanje samega sebe je seštevek sprejemanja in gojenja sreče, ki izhaja iz hvaležnosti, da sploh obstajamo.

  1. Ne dovolite si biti nekdo drug, samo zato, ker v sebi ne znate videti samega sebe, kot najboljše verzije, ki obstaja.
  2. Idealnega stanja ni, zato si ne slepite trenutkov z iskanjem poti do njega. Raje poskrbite, da bo trenutek, ki ga imate tisti, v katerem boste znali sami sebi reči – HVALA, KER SEM!
  3. Ljudje, okolica, ki jih sledite – z njimi ni nič narobe. Narobe postane, ko prestopite mejo razmišljanja, da so oni več kot ti? Dovoli si razmišljati, da si TI TI ter ONI so ONI. Prostora je za vse več kot dovolj ?
  4. ČAS je čas. Dojemanje časa se iz dneva v dan spreminja. Številne obveznosti čas prevečkrat potisnejo v kot ,da se jezimo na njega, se deremo in ga obtožujemo. Nalij si čistega vina in se vprašaj, koliko obveznosti je takšnih, da KRIVIM čas, ki ga imam na voljo?
  5. Ne pozabite, da vse kar počnete in boste še počeli, boste počeli sami. Prostora za dvojino ni. Namreč ednina je oseba, dvojina sta dve osebi. Če želi ednina osrečiti dvojino, mora ednina videti ednino kot edino pot, po kateri bo hodila sama. Ko hodiš po poti sam, brez dvojine, takrat veš, da nisi odvisen od nje. Odvisnost ni pomeni zavračanje samega sebe. Vemo pa, da zavračanje, nikoli ni prijetno.
  6. Vprašanja so lahko tvoj najboljši prijatelj. Zato se vprašaj, s čim si si zaslužil, da lahko s samim seboj, ravnaš kot ravnaš?
  7. Zamisli, si, da stojiš sredi žitnega polja. Sam si. Na sebi nimaš ničesar. Vse, kar je okoli tebe so samo polja. Zamižiš. Kaj čutiš? Čutiš svobodo, toplino, mir in ljubezen? Odgovor je preprost, da čutiš vse to ne potrebuješ VELIKO. Še manj pa tega, da iščeš potrditve od tam, kjer jih nikoli ne boš mogel dobiti.

Poglobi se vase, se splača. Saj si ti tisti oz. tista, ki dnevno bije bitko s seboj in se sprašujem, ali je res vse zlato, kar se sveti?

Bodi to kar si, ker to si TI 

GP