16 vaj za ZDRAVA ramena! Brez pripomočkov

Verjetno ste se vsaj 1x v življenju srečali z bolečinami v ramenih, vratu, hrbtu. Ko se vprašamo, zakaj se pojavljajo bolečine, moramo vedno pogledati način življenja, ki ga živimo. Če dobro pomislimo in si priznamo, da današnji človek preveč časa sedi in ima preveč obveznosti. Zato mu primanjkuje volje, energije, da bi si znal organizirat svoj čas boljše in bi v tem času več pozornosti namenim krepitvi mišic svojega telesa.

Velikokrat pozabljamo na krepitev mišic ramenskega obroča. Zato sem pripravil 16 različnih vaj za bolj zdrava ramena, ki jih lahko pričnete izvajati že danes.

Sedenje, usločena hrbtenica, neprestano gledanje v telefon, hoja z usločeno glavo, več urno gledanje v računalnik, vse to ne prizanaša zdravju naših ramen.

Ramenski obroč je naš najbolj kompleksen sklep na telesu. Zato bi si moral zaslužiti več pozornosti glede njegovega zdravja in dobrega delovanja.

Zdrav ramenski obroč je znak dobrega zdravja.

Potrebno se je zavedati, da sta roki del ramenskega obroča. In če dobro pomislimo, kaj vse počnemo z rokami. Nosimo, dvigujemo, potiskamo, odrivamo, mečemo.

PROBLEM, ki se pojavlja pri številnih je problem, ker nimajo dovolj okrepljenih mišic ramenskega obroča. Še posebej tistih, ki se nahajajo na naši zadnji strani.

Ker na dnevni bazi delam s strankami, katerim pomagam pri izboljšanju uporabnosti ramen, sem z velikim veseljem posnel 16 različnih vaj, ki jih lahko pričnete uporabljati že danes.

Video 16 različnih vaj za zdrave rame

Z njihovo pomočjo boste imeli manj bolečin v vratu, ramenih, boljšo telesno držo, več kontrole in še posebej sedaj, ko prihaja sezona kidanja snega, več moči za metanje snega na sosedovo dvorišče ?

Poglejte si video, v katerem je razložene vse, kar potrebujete vedeti, da pričnete z izvedbo vaj.

Uspešno delo ti želim,

GP