Kaj ponujam

Priprava na tek

 

Tek ima veliko pozitivnih, a tudi nekatere negativne učinke. Po navadi pri teku govorimo le o tistih dobrih, žal pa jih prepogosto spremljajo negativne posledice, ki se odražajo v bolečinah in poškodbah, kot so natrganine in vnetja. Do njih pride zaradi nepravilne tekaške tehnike. Pravilen tek je poezija užitkov, ki vplivajo na dobro počutje, razpoloženje in energijo. Umetnost pravilnega teka bomo najprej predelali teoretično, nato boste pridobljeno znanje prenesli v gib, da boste v teku še bolj uživali, napredovali in se zabavali, hkrati pa varno dosegali in presegali svoje meje.

 

 

 

Priprava telesa

 

Telo je narejeno za gibanje. Kajti gibanje je življenje. Ko se prenehamo gibati, začnemo stagnirati. Posledično smo vse težje kos dnevnim opravilom, stresu in vsem športnim aktivnostim, ki jih izvajamo v naravi, s prijatelji, družino ali sami. Cilje si zastavite sami, jaz pa vam jih pomagam uresničiti tako, da vas vseskozi motiviram in za vas oblikujem raznolike treninge, prirejene vašim željam, potrebam in zmožnostim. Da bi uživali v vadbi, potrebujete voljo, čas, predanost, tudi trdo delo ter veselje do treninga. Rezultat bo vaše dobro počutje z veliko energije, dobra telesna gibljivost, manjša telesna teža, večja fizična in psihična moč ter občutek samozadovoljstva.

 

Preventiva in rehabilitacija

 

Nikoli ni prijetno, če so pri vsakodnevnih opravilih prisotne bolečine, ki so posledica nepravilno razvitega in neprimerno uporabljenega mišično-skeletnega aparata. Stres na delovnem mestu, nepravilno dvigovanje bremen, nepravilno sedenje, vožnja z avtomobilom, nepravilen trening, slaba regeneracija, zmanjšana gibljivost, nekakovostna prehrana in pomanjkanje časa zase le še pripomorejo k povečanemu nastanku mišičnih vnetij in lahko privedejo tudi do kroničnih obolenj. Če želite odpraviti bolečino in s tem izboljšati kvaliteto življenja, vam pomagamo najti njen vzrok. Skupaj ga bomo poskusili odpraviti in posledično izboljšati funkcionalnost vašega telesa.

 

 

Priprava športnikov

 

Pri večini športov mora športnik za maksimalen in varen napredek razvijati gibljivost, moč, hitrost, vzdržljivost, agilnost, prilagodljivost, skočnost in eksplozivnost. Trenažni program bo prilagojen vašemu športu, željam in specifičnim potrebam, temeljil pa bo na mojih dolgoletnih izkušenj in rednih izobraževanj.