Skupinski treningi za moč

Skupinski treningi  –  10 prostih mest!

Vabim te, da se pridružiš skupini, kjer bomo gradili na telesni moči, kondiciji, gibljivosti in boljšemu počutju.

Kaj vse lahko pričakuješ na treningih:

 • Izvajanje različnih vaj z lastno težo za krepitev celega telesa.
 • Vaje mobilnosti, stabilnosti in ravnotežja za boljše telesno počutje.
 • Izboljšano kondicijo ter povečano vzdržljivost.
 • Učenje tehnik pravilnega dihanja za boljšo izvedbo vaj.
 • Obilico dobre volje in strokovnega znanja.
 • Vaje, ki pomagajo pri boljši regeneraciji telesa po treningih.

Kakšne rezultate lahko pričakuješ?

Izboljšano telesno jedro, manj bolečin v hrbtu ter krepitev mišic nog in rok so samo nekateri od koristi, ki jih lahko pričakujete.

Poleg tega, če ste strasten ljubitelj zimskih športov, kot so smučanje, tek na smučeh ali pa preprosto uživate v aktivnostih na hribih pozimi, bo ta skupina za vas idealna. Naši treningi vam bodo pomagali pri izboljšanju telesne pripravljenosti, povečanju gibljivosti ter krepitvi mišičnih skupin. To pa ni vse, saj bomo s tem tudi povečali vašo vzdržljivost, moč, agilnost in hitrost ter vam omogočili boljšo kontrolo nad svojim gibanjem, hkrati pa boste preventivno delovali proti morebitnim poškodbam.

Za zagotavljanje visoke kakovosti treningov je število udeležencev omejeno na 8 oseb. Naš cilj je, da se osredotočimo na pravilno in varno izvajanje treningov, ki vključujejo raznolike vaje in metode, s katerimi bomo dosegli vaše cilje.

Treningi bodo potekali enkrat tedensko, in sicer ob sredah od 18.00 do 19.15, v obdobju od oktobra 2023 do aprila 2023. Lokacija treningov je telovadnica osnovne šole Šmartno pod Šmarno goro.

Prijava na skupinske treninge

  Prijave sprejemam do zapolnitve razpisanih mest v skupini na termin. Mesto v skupini je rezervirano šele po prejetem plačilu.

  Po prijavi preko spletnega obrazca boste v roku 24 ur na vaš elektronski naslov prejeli dodatne informacije (plačilo, točna lokacija izvedbe treningov, pogoji sodelovanja ipd).

  Kako lahko pristopiš, k treningom?

  1. Izpolni prijavo preko zgornjega prijavnega obrazca (izberi termin sreda ob 18h-19:15h)
  2. Po prijavi vam pošljem vse nadaljnje informacije
  3. Ko bo skupina zaprta, pričnemo s treningi

  Za koga?

  Za vse tiste, ki cenite čas, ki ga vložite v svoje zdravje in nimate resnih poškodb, ki bi omejevale vašo sposobnost pri izvajanju treningov.

  Cena:

  Mesečna cena za 1x tedenski trening v skupini znaša 65€.

  Za prvi mesec udeležbe imate 15% popust.

  Sodelovanje v programu prinaša opazne rezultate, prijetno druženje, uravnoteženo raven tekmovanja ter visoko stopnjo motivacije.