PRIPOROČAM

Tisto, s čimer sem zadovoljen, kar tudi sam preizkusim in za kar lahko potrdim, da deluje, z veseljem priporočam dalje. Tu najdete moja priporočila storitev oz. izdelkov, za katere verjamem, da vam lahko koristijo.

Osteopat Jure Tušek

Sodelujem s priznanim osteopatom Juretom Tuškom, katerega storitve sodijo v segmente preventive pred poškodbami in hitrejše odprave poškodb, v kolikor se z njimi že srečujete.

Več o Juretu si lahko preberete na njegovi spletni strani: http://www.juretusek.com/.

MuleBar

MuleBar predstavlja 100% naravne energijske ploščice, ki so vam na voljo v različnih, odličnih okusih. MuleBar izdelki vsebujejo širok spekter sladkorjev in maščob, ki zagotavljajo kakovosten vir energije. MuleBar izdelkom enostavno pravimo – pravo gorivo z okusom!

Več o izdelkih si lahko pogledate na www.mulebar.si 

Ortopedski studio Sašo Šabanov

Moja izkušnja – odlična! V času atletske kariere sem z vložki, izdelani po merah mojega stopala, načina hoje, telesnih karakteristik, povsem izničil poškodbe stopal, katerih ni bilo malo! In vložke uporabljam še vedno – vse od leta 2001!

Če veliko tečete, hodite, stojite na nogah, vam pregled pri Sašu, toplo priporočam!

Več o njegovih storitvah, si lahko pogledate na http://www.ortopedski-studio.si/

Salming tekaški copati za naravni tek

Naravni tek je način teka kot nam ga je namenila narava sama. Tek s hitrimi reaktivnimi nogami, pristajanje na sredino noge ali v bližino le-te, z uporabo gravitacije kot težnostne sile.

Pri Salmingu bi vam radi pomagali teči naravno, bolj učinkovito in brez poškodb. Osredotočamo se na tekaško obliko in tehniko ter oblikujemo copate, ki vam omogočajo tek na naraven tekaški način. Več o Salmingu si oglejte na www.salming.si

Ker sem ambasador blagovne znamke Salming, mi v primeru naročila ali vprašanj lahko pišete na gasper.predanic@gmail.com

Šmarna gora

Šmarna gora – na njo imam zelo lepe spomine. Na njej sem s kolesom, peš, umazan, moker, preživel precejšen čas svojega otroštva. Takrat, ko še ni bilo računalnikov, igric, telefonov. Vse, kar sem potreboval, da sem svojo otroško igrivost, norost, energijo znal ukroti sem našel tam. Sedaj ni povsem nič drugače. Šmarna gora je pravi biser! Na njej boš našel sprostitev, svež zrak. Prav tako pa lahko še kako dobro poskrbiš za svojo telesno pripravljenost. Saj ni zelo visoka, je pa ravno prav strma. In če ti še to ni dovolj,  najdeš zunanji fitnes, ki bo poskrbel da bo volk sit in koza cela! In seveda ne pozabi naročiti njihovega čaja, prest in ali pa ajdovih žgancev! 🙂

Športna oprema SKLZ

Pripravljenost je vse ali nič. Ali smo, ali nismo. V zgodovini človeštva ni še nikomur uspelo z skoraj. To je razlog, da zapravimo toliko časa, zabijemo toliko ur. To je razlog, da naše mišice trpijo, da naše oči pečejo, in da celo življenje lovimo pripravljenost. In vsi vemo, da se lahko trudimo kolikor želimo, pa nam vseeno ne bo uspelo samemu. Veliko ljudi je predanih. Naši najhujši nasprotniki so prav tako predani trdemu delu kot mi. Torej, če kadarkoli želimo zmagati, moramo trenirati pametno. Biti moramo pripravljeni. Preveri opremo za vrhuski šport www.sklz.si