Brezplačni nasveti do pravilnega teka!

Prijava je bila uspešna

Zahvaljujem se ti za prijavo na e-novice. Večkrat se zgodi, da tudi koristna in zaželena elektronska pošta zaide med nezaželeno, zato te prosim, da pogledaš tudi tja, da boš zagotovo prejel-a vse koristne informacije.

Gašper Predanič

Kdo sem

Sem Gašper Predanič, športnik, atlet, trener, potapljač na vdih, kolesarski odvisnež, ljubitelj mrzle vode in adrenalina.

Šport mi ponuja premikanje meja, spoznavanje samega sebe, dobro počutje, odgovornost, disciplino, voljo, novo znanje, poslušanje svojega telesa, znanja o prehrani in še bi lahko našteval.

V 15 letih delovanja na področju telesne priprave, svetovanja o prehrani sem sodeloval z mnogimi znanimi imeni svetovnega športa, evropskih, svetovnih prvakov, večkratnih nosilcev medalj iz Olimpijskih iger. Imena kot so Alenka Bikar, Jure Robič, Primož Kozmus, Luka Špik, Iztok Čop, Goran Dragić, Blaž Mesiček, Damjan Vuklišević. Prav tako sem sodeloval z košarkarsko reprezentanco Slovenije in jim pomagal do osvojitve evropskih prvakov 2017.

Poleg naštetega predavam na različnih seminarjih v Sloveniji in tujini s področja treninga, dviga telesnih zmožnosti, kot tudi v letu 2019, kjer sem bil govorec na TEDx dogodku v Novem mestu.

Učenje tehnike teka je moja strast. Zato že 10 leto zapored uspešno vodim seminarje s področja tekaške priprave širom Slovenije. Z znanjem in izkušnjami sem izboljšal tehniko in učinkovitost tekaškega koraka, več kot 900-im posameznikom širom Slovenije.