CENIK STORITEV

Tekaška klinika

Tekaška klinika je storitev s katero se 100% posvetim izboljšavi vašega tekaškega koraka. Pri tem sem še posebej pozoren na vse omejitve, ki vam morda onemogočajo izvedbo lepšega, varnega in učinkovitega tekaškega koraka. Pri izvedbi tekaške klinike si pomagam z gibalnimi testi, ki mi pomagajo pri tem, da bolje spoznam vaš način gibanja. Na tekaški kliniki boste prejeli obilo uporabnih nasvetov in informacij. Sestavni deli tekaške klinike so tekaške vaje, teorija o teku in gibljivosti in ne nazadnje tudi video analiza, ki jo z vadečim opravim. S pomočjo video analize lahko še bolj podrobno ocenim vaše gibanje in vam lahko temu primerno lažje svetujem in pomagam pri tem, da boste končno lahko razumeli, kaj je potrebno za izvedbo varnega in učinkovitega tekaškega koraka. In verjemite mi, ne bo vam žal! Veliko je tekačev in tekačic, ki so s pomočjo tekaške klinike izboljšali tekaški korak!

Osebni treningi

Trening pomeni izboljšanje. Pomeni iskanje vaših potencialov. Pomeni najti tisto, kar vam trenutno morda onemogoča, da bi lahko stopili korak naprej v smeri boljšega počutja, hujšanja, dviga fizične in psihične pripravljenosti, izboljšanja gibljivosti, dviga samozavesti in nazadnje, krepitve občutka, da zmorete, da je mogoče narediti premik, če se zato odločite! Vse to in še več vam osebni treningi nudijo. Osebni treningi so torej namenjeni vsem, ki si želite kakovostne spremembe in ki si želite vaše želje zaupati trenerju, ob katerem se boste dobro počutili in s katerim boste lahko enkrat z vselej naredili konec vašim tegobam, slabemu počutju, bolečinam, ki vas ovirajo in miselnim preprekam, ki vam prepogosto govorijo in vam postavljajo vprašanje – saj kaj takega pa res ne zmoreš narediti.

Jaz verjamem, da zmorete. Verjemite si, da je temu res lahko tako! Osebni trening je v “bistvu” osebnostna rast!

Trening v paru

Trening v paru ne pomeni, da se vam ne posvetim 100%. Prav tako ne pomeni, da ne boste dosegli izboljšanja, zaradi katerega ste prišli. Pomeni ravno nasprotno. Trening v paru je pravo okolje, kjer sta potrebna dva. Vi, vaš prijatelj, znanec, partner, morda sorodnik. Pomembna je dvojna obveza. Obveza sebi in obveza njemu. Obveza sebi – zato, ker veste, da ste Vi tista oseba, ki lahko naredi korak naprej. Obveza njemu – dodatna motivacija nikoli ne škodi. In ker sta za trening v paru potrebna dva, boste zaradi dvojne obveze kljub izgovorom, ki se bodo pojavili, da se vam na ljubi priti na trening, na trening tudi vedno prišli. Saj si verjetno ne želite poslušati očitkov vašega para, ki je tisti trening opravil sam, brez vas? In poleg tega, boste zavidali partnerju njegovo dobro voljo, veselje in motivacijo, ki jo bo imel po opravljenem treningu.

Vse to in še veliko več je trening v paru! Hujšanje, izoblikovanje telesa, povečana gibljivost, moč, agilnost, hitrost ali pa vzdržljivost. Ne vem, kaj si želite. Zagotovo pa vem, da lahko naredite veliko spremembo.