O meni

 

Glavno vodilo želje po stalnem napredku so želje, potrebe in posledično zadovoljstvo strank.Gašper Predanič

Še preden sem do dobra shodil, sem že znal smučati. Ko sem se naučil hoditi, me niso mogli več ustaviti. Vse od smučanja, tenisa, košarke, hokeja, gorskega kolesarjenja in ne nazadnje kraljice športa ( skok s palico, 100m, 200m in 400m), kjer sem vztrajal dobrih 10 let. Šport mi je dal veliko in še mnogo od tega mi dnevno ponuja. Dobro počutje, odgovornost, disciplino, voljo, novo znanje, spoznavanje samega sebe in svojih zmožnosti, poslušanje svojega telesa, znanja o prehrani in še bi lahko našteval.

Zame je gibanje življenje in življenje je gibanje.
Predan sem zastavljenim ciljev, obožujem trdo delo in posledično doseganje pravih rezultatov. Sledim motu, da ni treba iskati izgovorov, temveč je treba narediti zgolj prvi, običajno najtežji korak, kar pa se na koncu vedno obrestuje!

Kot osebni trener sodelujem tako s popolnimi začetniki in osebami s poškodbami kot z vrhunskimi ter rekreativnimi športniki, zlasti pa s tistimi, ki želijo s kakovostnim in celostnim pristopom sodelovanja narediti korak v smeri boljšega psihofizičnega počutja, dviga telesnih sposobnosti ter posledično kakovostnejšega življenja.

Nenehno dodatno izobraževanje in nadgrajevanje obstoječega znanja mi omogočata stalen napredek. V želji po izboljšanju fizičnega stanja strank, ki prinaša medsebojno zadovoljstvo, sem v najvišji možni meri motiviran za nadaljnje uspešno delo.

gasper-o-meni

Sodelovanje z menoj je vedno užitek, saj:

  • prisluhnem vašim željam in potrebam,
  • boste trening vedno zapustili dobre volje in motivirani za nadaljnje delo,
  • sem z vami tudi takrat, ko ste slabe volje, nimate enerije in volje za trening,
  • vas nadzorujem pri pravilnem izvajanju od ogrevanja do zaključka,
  • vam bom ponudil oblilo znanja o gibanju, treningu, prehrani in še marsičem drugem,
  • se zavedam, da je vsako telo edinstveno in drugačno in da vam lahko v maksimalni možni meri ponuja vse tisto, kar si sami želite doseči.